ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΦΟΙΤΗΤΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΙΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΕΜΙΝΑΡΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης
ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΑΣΤΙΚΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΓΓΛΙΚΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης
ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Η προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις της ΕΣΔΙ είναι μακρά και επίπονη. Στο Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης αντιλαμβανόμενοι τις ειδικές απαιτήσεις αυτής της προετοιμασίας προσφέρουμε :

1. Ολιγομελή τμήματα : τμήματα έως 13 υποψηφίων, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα αλληλεπίδρασης και επίλυσης αποριών.
2. Ανετους χώρους : ευχάριστο περιβάλλον, wi-fi, βιβλιοθήκη
3. Χαμηλά δίδακτρα : αντιλαμβανόμενοι την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, κρατάμε τα δίδακτρα στο χαμηλότερο επίπεδο της αγοράς και παρέχουμε πολλές δυνατότητες διακανονισμού.
4. Σεβασμός στο σπουδαστή : τα μαθήματα γίνονται με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα, τις ανάγκες και την ψυχολογία των σπουδαστών, μέσα στο κλίμα συναδελφικότητας που απαιτείται.
5. Υπευθυνη προετοιμασία : Πλήρης κάλυψη της ύλης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ενημέρωση νομολογίας και νομοθεσίας, με προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες των εξετάσεων.
6. Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών : Διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονική αποστολή σημειώσεων, παρακολούθηση νομολογίας σε εβδομαδιαία βάση μέσω newsletter, χρήση skype, εξειδικευμένες εφαρμογές για smartphones και tablets και πολλά άλλα που για πρώτη φορά εφαρμόζονται στο χώρο ενός φροντιστηρίου Νομικής.
7. Διδάσκοντες : Ηλίας Καραγιαννάκος - Γεράσιμος Αναστασόπουλος - Νίκη Κόλλια 


ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΦΟΙΤΗΤΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΙΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΕΜΙΝΑΡΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ